View Single Post
Staro 28.04.2013., 17:38   #32428
Okruglica
Ubijate mi flow ;)

Okruglica's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Jos jedna jako lijepa voznja. Nakon jucerasnje voznje, mislila sam da necu imati snage za uspon Leustekom, no kad ono....islo je sam tak
Sastav na usponu: Sasa, Marko i njegov buraz i ja. Zabavan uspon Leustekom. Na Lugarnici standardno klopanje, druzenje, ispijanje pivica, te pregovaranje kojom stazom se spustit. Bilo je tu dosta kombinacija, no Marko je predlozio 22ku, a ja nebud ko prosle godine, pa isla uvijek na sigurno, kazem...Ajmoooooo :P
Sasa se nesto neckao jer je Marko rekao da je lagana staza, no na kraju je bio sretan kao i ja, sto smo otisli njome.
Na Lugarnici nam se pridruzio i Rulac, pa je bilo jos zabavnije. Naime, kada smo dosli do jednog jako strmog dijela, malo je falilo da stanem (kao sto bih prosle godine sigurno), no Rulac je bio ispred mene i viknuo da se samo opustim i krenem i tako je bilo. Sta rec, bilo je super zabavno. Nekad me samo treba oslobodit straha ili nagovorit Hvala Matej
Lijepo je imat u ekipi ljude koji me motiviraju da pokusam nesto novo i koji vjeruju da ja to mogu
22ka je fantasticna staza i jako sam sretna sto smo se njome spustili. Jos jednom, super drustvo, super voznja i kao i jucer....ponovilo se
p.s. Sasa i ja smo na Mihaljevcu razmatrali jos jedan uspon Leustekom i sputst 57icom, no sad mi je drago da smo odustali. Sumnjam da bi daleko stigli :P
Evo i jedna zajednicka fotkica na kraju staze.

Okruglica je offline   Reply With Quote