Kako je danas bilo dobro, ja ne vjerujem. U 8:20 se nalazim sa Zlayom, u 9 na Mihaljevcu se nalazimo sa Čorusom i Siletom koji naravno kasne al malo
Do gore si ja i Darko nabijamo tempo, fakat ima konde na bacanje, pratio me bez beda i kad sam se ganjat počeo.
Gore se kratko zadržali, i nastavili dole po 39ki koja nije u dobrom stanju. Gornji dio je flow killer jer ima srušeno stablo svakih 200 metara, singlica je super, i zadnji dio je suh i fakat opasan po život jer ima nekoh čudnog kamenja i smeća po stazi.
U plimi pizza izvrsna, sat i neš vremena lagano jedemo i zajebancija na nivou, kad se dižemo i nastavljamo dalje prema Sedlu koje je odvratno, strmo i ima 948663590 miljardi komaraca koji samo čekaju žrtve poput nas 3 budala.
Dolazimo do Grafičara, gdje se istežemo i jurimo po 9ki+krvarić. Nikad je u životu nisam brže odvozio, tempo jeben, pogotovo na krvariću gdje sam Siletu pokaza kak se vozi i drifta, nadam se da je nešto i naučio.
Jebena vožnja, ja bi opet al me noge malo zezaju hehehe
Imam 2 slike, od tog je jedna od bajka, a druga od Darka kak na drugom usponu traži put pa mi se neda to uploadat.
I da, ja sam samo 60km napravio danas, za usporedbu kad odvozim onu glupu 20ku napravim 55km, wtf.