View Single Post
Staro 27.04.2013., 18:47   #32403
Okruglica
Ubijate mi flow ;)

Okruglica's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Danas preeeedobra voznja.
Uspon 10kom sa Destrom. Majke ti kaj taj ima snage :P Odvozila i onaj strmi pocetak i onaj iza, i iza.. :P Usput sreli i Il Kapitana, no kao sto je i rekao, nije nam se pridruzio jer je malo teza desetka za uspon. Kad smo se spojili na devetku odvozih ja i kamenjar koji nikad nisam do sada, pa sam eto sretna ko malo dijete
Uspon je trajao malo duze jer me Destro ucio dropati Pa eto...jesam ti se vec puno puta zahvalila, al eto jos jednom se zahvaljujem na strpljenju i nagovaranje. Isplatilo se jer sam se opustila i vidjela da to nije tak strasno, pa sam ga na Dotki fino pratila i skakutala vise-manje na dijelovima gdje je i on
Za dvije-tri godine cu biti prava frirajderica LOL
Spust odradili Sasa, Darko Podsused, Destro i ja 18-20 i Dotka. Sasa i Destro su se fino ganjali. Bilo ih je lepo vidjeti Destro je skuzio nakon pada da nije pametno uopce ne koristiti kocnice, nakon strmog, brzog spusta i odmah lijevog zavoja. Hmmm pa ipak su tamo s razlogom Nije bilo prijeloma, pa smo brzo krenuli dalje.
Sasi ocigledno treba da se ne vozi dugo, jer je onda tak nabrijan i vozi ko lud
Opet se moram pohvaliti da sam i onaj kamenjar, na kraju 20tke odvozila ko od sale. Ne razumijem, stvarno je bio strasniji prosle godine
Odlicno drustvo, odlican uspon, odlican spust....ponovilo se
Okruglica je offline   Reply With Quote