View Single Post
Staro 26.04.2013., 19:17   #18
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Najbolji mis ti je onaj koji ti najbolje odgovara u ruci, a onda gledas optiku, br. tipki, dpi i ostale gluposti.
Ako si u mogucnosti najbolje bi ti bilo da prije kupnje isprobas kako ti leze u ruci.

Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
koristi ga dosta pro-ova bez obzira na ovo što si ti naveo. Nažalost ni meni nije pasala ta akceleracija, niti se može isključiti što je fail, no nekima leži.
Znam da nekima lezi, ali to je tehnicki gledano defektan senzor jer nije u stanju dati 1:1 preciznost. A i vise je ljudi koji pizde na akceleraciju nego sto su sretni zbog nje.

Citiraj:
evo da ne bacam samo prazne priče.. f0rest, GeT_RiGhT -> kinzu v1
stvarno sumnjam da bi oni koristili miš koji ima sheban senzor.. mozda si ti dobio zbugan proizvod.
I Strenx koji je mjesecima s Kinzuom osvajao QL turnire. To jos uvijek ne znaci da mis nije defektan, to samo znaci da se vrhunski igraci mogu prilagoditi raznim sranjima.

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Imam 700-tku na poslu i super leži pod rukom, ali fale tipke i laser je sa predikcijom. Totalni fail. Tko zna šta je predikcija kod miša, zna zašto je to fail. Na g400 je predikcija manje izražena i zato mi se sviđa taj miš.
Tko zna sto je predikcija takodjer zna da je G700 nema.
nex je offline   Reply With Quote