Citiraj:
Autor veve
Najbolji mis ti je onaj koji ti najbolje odgovara u ruci, a onda gledas optiku, br. tipki, dpi i ostale gluposti.
Ako si u mogucnosti najbolje bi ti bilo da prije kupnje isprobas kako ti leze u ruci.
|
Citiraj:
Autor wnbeeeE
koristi ga dosta pro-ova bez obzira na ovo što si ti naveo. Nažalost ni meni nije pasala ta akceleracija, niti se može isključiti što je fail, no nekima leži.
|
Znam da nekima lezi, ali to je tehnicki gledano defektan senzor jer nije u stanju dati 1:1 preciznost. A i vise je ljudi koji pizde na akceleraciju nego sto su sretni zbog nje.
Citiraj:
evo da ne bacam samo prazne priče.. f0rest, GeT_RiGhT -> kinzu v1
stvarno sumnjam da bi oni koristili miš koji ima sheban senzor.. mozda si ti dobio zbugan proizvod.
|
I Strenx koji je mjesecima s Kinzuom osvajao QL turnire. To jos uvijek ne znaci da mis nije defektan, to samo znaci da se vrhunski igraci mogu prilagoditi raznim sranjima.
Citiraj:
Autor D1viry
Imam 700-tku na poslu i super leži pod rukom, ali fale tipke i laser je sa predikcijom. Totalni fail. Tko zna šta je predikcija kod miša, zna zašto je to fail. Na g400 je predikcija manje izražena i zato mi se sviđa taj miš.
|
Tko zna sto je predikcija takodjer zna da je G700 nema.