View Single Post
Staro 26.04.2013., 10:30   #2274
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
E paz vamo ekipa
U svjetlu novo nastalih okolnosti sa prodajom LucasArts Miki Mausu, pardon Disney-u, nekakvim cudom dok sam kopa po ormaru, bio sam pogođen (doslovno) CD-om igre "Star Wars: Dark Forces", verzija za vidoze 95 i zbog nastale tjelesne ozljede i naleta sjecanja na neke bolje dane, reko ajmo je probat instalirat i zaigrat.
I naravo da bas nije iz prve proradila na vindozama 7 (iga radi ali nema zvuka), ali posto imam original bez srama sam potrazija na netu verziju koja dolazi sa DosBox-om koja radi ko švicarska urica.
E kako sam se razvalija, e koji flešbek u 90-te, e koji šok kako se igre zapravo nisu puno promjenile od onda.
Ocu rec da je dobra igra dobra igra ma koliko ona bila stara (ovo pravilo ne vrjedi kad su zene u pitanju, tj sta mađe to bolje, naravo 18+).
Uglavnom evo vec par dana na kompu koji moze radit simulacije atomske eksplozije (ovo je malo preuvelicavanje ali zbog kontrasta mi dopustite malo literalne slobode) igram igru iz cca 1995 i sretan sam ko mali prasac koji je naso malo blata i uvalija se u njega

ps- evo gledam kao ekipa sa Gamespot-a nije u stanju pokrenit igru a da radi kao treba, koriste DosBox, e koji papci.
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413

Zadnje izmijenjeno od: ante2. 26.04.2013. u 10:52.
ante2 je offline   Reply With Quote