View Single Post
Staro 23.04.2013., 14:39   #1238
mrva_zg
Premium
Moj komp

mrva_zg's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
@mrva - kakve su ti temp diska? koliko vidim nema baš mjesta za hlađenje previše ( u trenutnom case-u imam vent koji puše drito na kavez s diskovima, iako je samo 1 disk u njemu :P ). stvarno bi mogao i sebi jednog uzet, ionako nemam namjeru nikad više preć na atx format ploče. s time da imam HD6670 koja je povremeno u funkciji igranja, mada rijetko.

recimo, već sat vremena je komp na 100% (enkodiram video) i temp diska je 38, ali procesora je 55. ako nema ventilaciju, to bi moglo narasti do poprilično kritičnih razmjera.

i da, i meni je t1 ljepši. možda zato jer nema tu glossy prednju plastiku
Ja sam stavio dodatni vent dolje ispred napajanja da vuče zrak na vga-u i gore jedan da uz ovaj kaj dolazi vuče zrak van.
Imam dva greena unutra i oko 35° su stalno.
Ima kučište dobar protok zraka, još uz ovaj disk koje kakti uz prednju ploču su rupe kuda idu kablovi, ali poveča pa tuda vuče zrak u nutra i preko diskova onda ide.

http://postimg.org/image/4m7xa20d5/
tu se vidi, jedan visi desno od proca a drugi je još desno uz prednju ploču se namontira.

Nema puno mjesta ali uz malo slaganja kablova točno je sve smješteno kako treba bit, protok zraka i da ništa ničemu ne smeta
mrva_zg je offline   Reply With Quote