Citiraj:
Autor alengrosevic
hehehe, a Republic of gamers matiča ploča  Da li ja to dobro vidim ili se komp pali ručno na gumbeku koji je na matičnoj? jer nema kablova prema naprijed...
|
ROG je tu u druge svrhe, svi znamo koje

Fali gumbek, da.. isprva sam namjeravao koristiti samo paljenje preko tipkovnice no sjetih se da i starci nekad znaju doći na komp pa će bit sto pitanja kako i gdje. Stavio sam power on prekidač no nisam slikao jer sam kasnije još mjenjao raspored ventilatora. Poslikam kad stignem, no sikiriki
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Bullet, sasvim uredno i prihvatljivo. Izgledu definitivno pridonosi nepostojanje zasebne grafičke kartice 
|
Thx, šta ću kad mi ne treba.
Citiraj:
Autor D1viry
I kablova za power tipku, reset tipku, power led.....
NHF bullet, ali mogu i ja napravit "cable job" u 5 minuta. Samo iskopčam bitne kablove  .
Čisto je i prozračno, ali nefunkcionalno, osim ako upališ komp i tek onda zatvoriš kućište.
Nema veze što fale kablovi, barem je čisto.
edit:
Možda je u biosu namjestio automatsko paljenje nakon povratka struje i onda pali/gasi na napajanju.
|
Power tipka je stvljena, ostatak mi ne treba. Te ostale nikad nisam ni koristio (pwr led, hdd itd). Ovo sam i posto ovdje tako da dobijem koju kritiku ili pohvalu stoga bez tog "nhf"

Nadam se da ti je sad jasnije zašto neki kablovi "fale". To meni nisu bitni kablovi i logično je da ih neću ni stavljat u kućište.
Citiraj:
Autor Pupo
Pa može se računalo palit i mišem/tipkovnicom. Kao da je to problem.
|
Jedini koji je upoznat s takvom tehnologijom?
Citiraj:
Autor alengrosevic
Pa uopće nije problem, ali kako je to onda kejbljiving job ako nema kablova 
To je i poanta ovog threada zar ne? Lijepo urediti i "sakriti" kablove, ne ih maknuti komplet iz kućišta...
|
A nije ni poanta imat kablove koje ti ne koriste. Mislim. zasšo ljudi uzimaju modularna napajanja?
Sve 5 ekipa, poslikat ću novo stanje iako sam mislio tu malo većih preinaka napravit no nemam vremena nikako.