View Single Post
Staro 21.04.2013., 10:47   #32156
Il Capitano
Registered User

Il Capitano's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Irvin Pregled postova
Jučer 18-20 a danas 57 kolko je duga i široka. Dogovor je pao sa Il Capitanom da posle posla zapalimo, pridružio nam se i jaran zemo Dragan koji je doletio na authoru egoisti sa maniTUom i sveže poservisiranom kod Zmije tako da je sve išlo ko podmazano (veli on: pa nisam znao da je ovo ovako adrenalinski nabijeno, ahahhaa ) Ja sam izvučen da vodim i samo smo 2 puta mirisali mahovinu i brojali ovce dok sam ja konto kud dalje...uspeli smo. Stazu sam tek sada pravo doživio...eXtra, može lepo i brzo da se odveze, a trajeeeee.

Na putu do tunela kod Mihaljevca prvo srećem Čorusa i ostatak raje, a na vrhu Gračana Destro i Night i taHman zafatam Destra da mi vrati žice iz bužira...nisam hteo da diram, znate kako je s nama, mi bi i givit (uteg) pokidali.

Na povratku doma prolazim pokraj dione (ili konzum) kod Dotke i s leve strane vidim raju, ej ličili su na 12 VEličanstvenih, samo ih je bilo manje, a među njima Marko (Marley sa jučerašnje vožnje na endurcu s-worksu carbonu) i Čorus. Stisnem im ruku i vetar u kosu. Aleluja

P.S. fala Maxu i Silovitom na preporuci i uputama za 57-icu, Destru na hitrom pokretnom servisu!
Extra je bilo ako zanemarimo moja 3 faila (tolko nisam padao cijelu proslu sezonu). Sva sreca da su vecinom bila proklizavanje (malo sam se opustio previse ), ali najgore sam se prosuo na izlazu iz sume na cesti . Na izlazu 57 na cestu sodera (sljunka) ko u prici i pokusavam stat, kad najednom bajk u zraku ja na podu haha.

Dragan je ostao ugodno iznenadjen posto mu je ovo bio prvi put. Irvin
Takodjer sreli Destra i Nighta u prolazu na Mihaljevcu.
Il Capitano je offline   Reply With Quote