Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.04.2013., 09:46   #5868
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
E sad si me povukao...
Imam i ja recaro youngsport na zadnjem sicu i moram priznati da nisam baš oduševljen:
- ona bipalica se pali sama od sebe kad dijete nije u sjedalici, ono voziš se i samo krene bibip odostraga
- teško se zakopčava, dok namjestiš remene točno na milimetar da bi to ušlo u onaj donji komad zna proći dosta vremena, pogotovo dok se dijete rita
- zatezanje pojaseva isto nije baš dobro izvedeno
- dijete mi bez problema provuče ruke iz pojaseva, možda ima veze s prethodnom točkom Baš gledam malecku, jednostavno zavuče dlan ispod pojasa, nakon toga samo provuče ruku i eto ti pojaseva ispod pazuha, a dijete poprilično slobodno otraga.
- pojasevi se nemaju gdje sastrane odložiti tako da redovito kad stavim dijete završe ispod njega pa onda zavlačiš ruku ispod djeteta, vadiš pojaseve i kopče.
Baš je prodavačica komentirala kako se tatice obično odlučuju na recaro kad vide :-) Moram priznati da mi je ime ipak nešto značilo kod kupnje, ali sjedalica ne opravdava kvalitetu po kakvoj su poznati po auto sicevima.
Premda je i mene smetalo ispočetka, već mi je navika zakvačiti pojaseve nakon svakog izlaženja za bočnice pa nemam problema sa natezanjem kasnije.
Za kopčanje isto imam primjedbu, malo se teže spoje pojasevi i jednostavno se raziđu u ruci dok nabadaš u donju kopču, ovisi o tome koliko je malena mirna.
Nikakvih drugih primjedbi nemam, valjda ovisi o građi djeteta i podešenosti sjedalice.
Da je moglo bolje, - je.
Da sam je kupio jer u oba auta imamo recaro sjedala - jesam.
Priznajem, nekad radije biram prema svojim afinitetima nego prema realnim potrebama i sam sebi nalazim opravdanja: oba auta su na gewindama. Prvi još ajde, ali na drugi je žena malo bila nezadovoljna onda sam joj objasnio da kolica u kojima se svakodnevno vozamo nisu ništa udobnija nego eibach pro street, a i zakucan auto uglavnom voziš puno sporije nego na standardnim amortizerima. Od 50-110 nema razlike.
Kriv sam
Juan je offline   Reply With Quote