View Single Post
Staro 20.04.2013., 22:12   #32144
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Jučer 18-20 a danas 57 kolko je duga i široka. Dogovor je pao sa Il Capitanom da posle posla zapalimo, pridružio nam se i jaran zemo Dragan koji je doletio na authoru egoisti sa maniTUom i sveže poservisiranom kod Zmije tako da je sve išlo ko podmazano (veli on: pa nisam znao da je ovo ovako adrenalinski nabijeno, ahahhaa ) Ja sam izvučen da vodim i samo smo 2 puta mirisali mahovinu i brojali ovce dok sam ja konto kud dalje...uspeli smo. Stazu sam tek sada pravo doživio...eXtra, može lepo i brzo da se odveze, a trajeeeee.

Na putu do tunela kod Mihaljevca prvo srećem Čorusa i ostatak raje, a na vrhu Gračana Destro i Night i taHman zafatam Destra da mi vrati žice iz bužira...nisam hteo da diram, znate kako je s nama, mi bi i givit (uteg) pokidali.

Na povratku doma prolazim pokraj dione (ili konzum) kod Dotke i s leve strane vidim raju, ej ličili su na 12 VEličanstvenih, samo ih je bilo manje, a među njima Marko (Marley sa jučerašnje vožnje na endurcu s-worksu carbonu) i Čorus. Stisnem im ruku i vetar u kosu. Aleluja

P.S. fala Maxu i Silovitom na preporuci i uputama za 57-icu, Destru na hitrom pokretnom servisu!

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 21.04.2013. u 09:22.
Irvin je offline   Reply With Quote