19.04.2013., 07:45
|
|
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor ssaajjkkoo
E ovako. Do sad sam uspio da povežem telefon na interent pomoću nekog reverse theter programa i aplikacije. E sad telefon izgleda da ne dozvoljava da se aplikacije preuzimaju preko neta ili tako nešto. Kad odredjenu aplikaciju preuzmem na komp pa je onda prebacim na telefon, ona se instalira bez problema, ali preko android marketa neće. mislim da mi se ni ovaj cwm nije preuzeo jer kad resetujem fon i upalim ga sa power+vol - dugmetom upali se taj originalan androidov boot, recovery ili kako se to vec zove. (toliko vec svega i svacega se nagledah na netu oko telefona da nemam više pojma šta je šta i zašta.) uglavnom nemam program da mi prepozna onaj img fajl i da ga instalira. Našao sam neki na google play, ali odatle neće ništa da se instalira, samo se pomjera u nedogled ona plava linija, kao da je aplikacija preuzeta i da se instalira.. 
edit: možda pitam u pogrešnoj temi, ali ovdje sam našao najviše korisnih stvari do sad, a i kad riješim svoj problem, moći ću se uključiti u vašu raspravu i tako ohrabren više mogu testirati telefon 
|
možda bi bilo najbolje da telefon vratiš na tvornički 1.0.10 rom, pa onda kreneš dalje, malo mi izgleda kao da si se zapetljao previše
|
|
|