Osim Blade Runnera jedina hvale vrijedna odlična adaptacija Dicka mi je A Scanner Darkly. Blade Runner je bar dokazao da možeš zadržati srž priče i napraviti bez potrebe za brutalnim efektima. (ne da su bili loši, ali nisu bili 70s SF).
Ali ak ništa, Dick još ima odličnog materijala koji nije iskorišten (ili je katastrofalno iskorišten).
-->
Citiraj:
Autor fanATIk
Pa meni je Minority Report sasvim solidan. Čak mi je bolji i od knjige u kojoj je rasplet napravljen totalno bezveze.
|
Uff, meni nikako. Blade Runner je druga priča i jednog dana bi htio vidjeti film koji slijedi knjigu jer bi bilo zanimljivo vidjeti i taj aspekt. Ali Minority Report je toliko kratki i dobar da je tužno da film nije mogao objasniti samu stvar kako spada. Ali ono, Spielberg to je sve kaj ću reći.
Osim Blade Runnera jedina hvale vrijedna odlična adaptacija Dicka mi je A Scanner Darkly. Blade Runner je bar dokazao da možeš zadržati srž priče i napraviti bez potrebe za brutalnim efektima. (ne da su bili loši, ali nisu bili 70s SF).
Ali ak ništa, Dick još ima odličnog materijala koji nije iskorišten (ili je katastrofalno iskorišten).