HIiM raja,
heto me u komadu, al sam se gico pravo. prvo sam okinijo na ulazu na dh stazu kod Medvjedgrada, jer sam kao ono išo sa zaletom (jaooooo početnika), onda sam išo na par chicken-pasova pravih elemenata koje su profesori Mic i Desto odvezli, ali sam zato došo blatan do grla

. Na parkingu sam sreo JAcka i Vucu kako mi sabotiraju kola, ahahahaa, taHman su napravili eXtra znak s (peca) od šišarki na haubi kad sam drekno: "Šta radiš to?" (dobar tajming), malko se popričali i zdravo đaci.
Dojam nakon prelaska sa HT na FS je jednostavan i jednoznačan: wooooo

mnogo više prašta ovaj bicikl, više mi uopće nije bitno šta gađam (kamenje, korjenje) sve to pojede ko malu macu, jedino mi je ona sic štanga previsoka kad je skroz spustim pa u eXtremnim situvacijama kada bežim od bajka, on oće zamnom ali ima i tome leka (ima jedna točkica koju mi je pokazo JAck od iza i do koje smijem sflexat štangu). Kočnice vrede za sve pare i dobro odrađuju, shock fino ljulja, vilja propada kako Bog zapoveda...i na kraju imam jedan kvar koji sam napravijo ja pa tražim savet:
kod jednog od padova sam uspio da iz desnog šiftera izvuku se cca 4-5 žičica koje vire iz bužira i loše mi mjenja brzine. X7 si mi šifteri, pa jel to mogu samo odšarafit onaj plastični točkić koji brine o tenziji i vratiti nekako lagano unutra ostatak žica koje vire?
Dole sam nosio
gaće koje su mi ostale od motora, neke austrijske, ali imaju jastučiće na bokovima i od iza kod trtice tako da sve ove padove nisam ni osetio, a k tome još drže na mjestu i šinove koji su mi dosada dok sam vozio u kratkim često bežali sa noge jer su na čičak, pa eto preporuka takvih gaća, jeste da su 100evra, ali rade.
Što se tiče uspona na fulki nemam nijedne zamjerke, ništa eXtra nisam osjetio da boba, lepo sam na spd i ide ko puter gore...
ponovilo se! Aleluja