View Single Post
Staro 11.04.2013., 12:09   #19
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor MMI Pregled postova
možeš posuditi, otići kod nekoga i isporobati bilo koji lcd starije generacije 15,4" i ili čak 15", bitno je da je 30-pinski konektor za flat kabel
Imam jedan stariji lap Acer, mogu s njega skinut displaj i probat, ali sta cu onda utvrdit? Da je monitor na Compaqu neispravan? To znam i bez toga. Zanima me kako utvrdit jel mi treba inverter ili inverter+blacklight.

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Najprije rastavi ekran i provjeri jel stvarno ccfl ekran,cisto da budes siguran. Inverter sam kupio na ebayu za 13 i nesto usd,samo upisi genuine hp cq61 inverter. Nazalost,ne mozes biti 100% siguran da je samo inverter. Ja sam isao na blef i pogodio
Btw,jel se problem sa svjetlom.javlja i u dosu dok se dize bios pa win ili samo i windowsima? Probaj stisunt pauzu kad se upali pocetna slika i cekaj par minuta

Ovako to izgleda; upalim lap i počne boot, sve radi normalno 5 sec i onda se ugasi blacklight i ugasen je do ulaska u win. Nakon welcome screena se blackligt upali i radi opet 5 sec nakon čega se ugasi. Odem u sleep, probudim ga, black se upali, radi 5 se i opet se ugasi.

Po dolsaku novog signala radi 5 sec i onda se ugasi.

srale7 je offline   Reply With Quote