Nisam gledao uopće specifikacije Corsair kućišta jer mi se ni jedno ne sviđa izgledom.
Zalman Z11 Plus bi mi bio apsolutni downgrade s Anteca 1200. Jedino što ima USB 3.0, a većinom sve drugo je lošije. Plus što mu je USB 3.0 samo produžni, a ne interni konektor, ne sviđa mi se kako je hlađenje izvedeno, ima 2 bočna venta na stranicama koji služe za hlađenje diskova i na kraju se dobiju 3 venta da hlade diskove što mi je apsolutno besmislica i uz to još smetaju kablovi prilikom otvaranja stranica. Dobro mi izgleda, ali što se funkcionalnosti tiče je downgrade u odnosu na Antec, a i puno lošije od GT-a.
Od Storma sam napisao da sam odustao zbog filtera za prašinu. Čitao sam dosta na forumu jednom šta su vlasnici kućišta pisali i svi su se žalili na filtere i kidali su im se brzo, a i prednji je jako problematičan za čišćenje. Ako nisi vidio pogledaj neku recenziju i sve će ti biti jasno. Da su mu filteri izvedeni kvalitetnije uzeo bih Storm bez razmišljanja.
Kućište sigurno neću mijenjati 4-5 godina, kao što sam i Anteca imao 4 godine pa se ne želim zajebavat onda s filterima za prašinu sve to vrijeme.