View Single Post
Staro 08.04.2013., 22:44   #11678
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
robot & frank - obožavam langellu i čim sam vidio da je u ulozi čangrizavog mutikaše morao sam to gledati pod odmah. daklem jedan odličan mali filmić sa bogami dobrim twistom i toplom ljudsko-robotskom pričom, možda malo isklišejiziranom, ali opet izbjegava klasične zamke kroz langellinu "hladnoću". gledati.

amour - definitivno film po mom ukusu, možda sam ostao ravnodušniji no što sam to trebao pošto i privatno imam tu neku spiku u điru već sada po drugi put što ne znači da je film loš i loše dočaran, upravo suprotno, toliko je to sve dobro prikazano da jednostavno me nemre zbedirati više nego irl

gluma na razini, twist na razini i bogami neočekivan, priča topla, odlično i jako, jako sirovo.

silver linings playbook - e ovaj je zayeban

očekivao sam više iskreno, možda zato što sam pogledao brdo kvalitetnijih filmova na tu tematiku, ovako je to ispalo još jedan po meni klasičan ljubić gdje su akteri mentalno izazovni

žena je oscar, pa i više material, a cooper je napokon obavio svoju ulogu života... uvjerljiviji je ko luđak nego ko propalica prepisivač u the words definitivno. ono apsolutno, stvarno ga je odglumio vrhunski, možda još malo mutnijih očiju i pogleda da su napravili i totalni sajko.

međutim izgleda da su me ponijeli hvalospjevi i cijelo vrijeme filma sam očekivao taj "kick" o kojem svi pričaju, a ono sve to ide nekak ko duja po zimi... polako, polako... doduše sa pametnim dijalozima i scenama, ali polako polako i dalje i onda klasika rasplet svi sretni i zadovoljni sa onak ajmo reć jako dobro izvedenim krajem za nekoga tko nije vidio dobro izvedene hepi endove.

ne znam eto, isplati se pogledati svakako, pogotovo za nekoga tko ne voli ljubiće/drame, ali sada da je to nešto revolucionarno - nije.

Zadnje izmijenjeno od: syss. 08.04.2013. u 22:49.
syss je offline   Reply With Quote