View Single Post
Staro 08.04.2013., 20:27   #2207
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
pa na ovoj gainwardici je nekakvo "pajp" rjesenje, a da nije stock turbina.........

mah, ja bi sve to raskopao i u najmanju ruku fino odrezao ovaj crni dio izmedu ventilatora, pa fino plasticnim vezicama na ovaj kuler naselio neka dva 120mm ventilatora, po mogucnosti AC-ova koji su na ~1250 okretaja pri maxu. morala bi biti barem jednaka temperatura, ali svakako tisi rad graficke kartice.

btw, imao 4870, ali sa twin turbom 2. ima mod tu negdje upravo za VRM-ove, nije problem toliki sam core i memorije koliko upravo VRM-i na ovoj (jos uvijek) ljepotici. a coconut, koliko god mi pomogao tamo u tabletima, grdo grijesi da je S1 pola vrijednosti ove graficke. stavis ju za 350 kuna pa dobivas cudne poruke tipa "jel kurena? jel radi 100% kako treba? jel stislo pa trebaju pare?" i slicno.......... graficka definitivno vrijedi 350 kuna, uz malo modifikacije dobijes da radi i puno tise .

EDIT.

e, o ovome pricam: op! cup!!.

dakle, ostavi se samo hladnjak i fino posadi na njega 2x120mm ventilatora. vjerujem bolje hladenje od ova dva manja i tanja tvornicka, plus tisina.......... i jeftinije .

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 08.04.2013. u 20:32.
Burko je offline   Reply With Quote