Imam RS Reverb jedno 7mj i radi kao i prvoga dana, jos je bajk stajao na balkonu jedno 2mj dok je bil ovaj snijeg i nije mu bilo nista.
Jedino kaj imam fakat mrvicu lufta koji se ne osjeti u voznji nego jedino kada se sic pomice lijevo desno.
Prve serije za 2011 godinu (imaju
srebreni collar) su imale problema sa buzirom jer nisu koristili hidraulicki nego obicni koji je bio porozan i vukao je zrak i morao si svakih par voznji odzracivat i bilo je problema sa prihvatom buzira na samoj stangi pa je tam znalo curiti ulje.
Za 2012 su napravili model sa
crnim collarom di je to sve ispravljeno.
Jedini nedostatak koji ja vidim naspram KS Leva je taj da kod kupnje moras odabrat koji remote lever oces, imaju lijevi, desni i MMX.
ja imam desni koji je stavljen na lijevu stranu i ne mogu bas iskombinirat kokpit kak bi zelio.
EDIT:
Command post ima dosta brzi rebound pa u prvih par voznji si mozes potomke srediti

I od tih koje je Vuco nabrojo je jedino Reverb hidraulika ovi ostali su na sajlu pa i tu zna biti problema kada udje blato da se stanga vise ne zeli vratiti u najgornji polozaj.
I moj savijet ti ej da dobro izmjeris koju duzinu stange trebas da ne bi kupio krivu