View Single Post
Staro 07.04.2013., 21:29   #1
Bjelovar
Registered User
Moj komp

Bjelovar's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
Unhappy (riješeno) Low Performance

Ovako ljudi, dugo sam tražio po internetu gdje bi mogao postat taj svoj problem i nekako mislim da ćete ga vi najbolje riješit. Kupio sam računalo prije godinu i pol dana u nadi da ću moć igrat neke određene igrice ali imam neke poteškoće s njima.
Naime moram sve na najmanju rezoluciju stavljat da bi igrica radila bez trzanja i problema.
ovo su minimum requirements za igricu (Counter Strike: Source)
CPU Minimum: Info You Have: AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor Click here for the latest CPU drivers.

CPU Speed Minimum: 1.7 GHz You Have: 3.0 GHz

RAM Minimum: 512 MB You Have: 3.1 GB

OS Minimum: Windows 7 (32/64-bit)/Vista/XP You Have: Microsoft Windows 7 Professional Edition (build 7600), 32-bit Click here for the latest Windows drivers.

Video Card Minimum: DirectX 8.1 level Graphics Card You Have: ATI Radeon HD 5450 Click here for the latest Video Card drivers.
Features: Minimum attributes of your Video Card

Required You Have Pixel Shader version 1.4 5.0 Vertex Shader version 1.4 5.0 Dedicated Video RAM 64 MB 1.0 GB Sound Card Minimum: Yes You Have: USB Audio Device Click here for the latest Sound Card drivers.

Free Disk Space Minimum: 4.6 GB You Have: 230.8 GBa vidite i moje. i sve druge igrice mi podosta loše rade. neznam jeli problem u driverima ili u čemu već. jel kad pokrenem Live Update. sve je up to date. aa jedan program mi govori da nije sve up to date, ali me traži 29 dolara da mi to update-a pa sam malo skeptičan što se tiče toga svega. ima li netko možda riješenja za moj problem (osim nadogradnje pc-a) ili savjet bilo kakav, makar samo da mi objasni zašto se to događa. znam da nemam neko high end računalo ali opet za igricu staru 9godina bi nekako trebalo bit dovoljno. barem ja mislim. igram i cod 1 koja je također toliko stara i ista stvar. znači sve je dobro na rezolcijama 640x480 i 800x600. sve iznad. trzanje fps drop i tako dalje.
neznam jel sam uopće pogodio dio foruma ako nisam ispričavam se ali inače nepišem postove i slično i nebavim se forumima pa neznam. noob sam
ajde unaprijed hvala
Bjelovar je offline   Reply With Quote