Citiraj:
Autor Renesis
svi kad se prica modulacija odmah krenu sa bacanjem preko volana. nikome nije palo napamet proklizavanje na rahlom terenu? sto je po meni puno kriticnije i opasnije. tu kocnica s dobrom modulacijom zlata vrijedi...
zasto veliki rotor? zato jer zelim najvecu mogucu kocionu snagu. na meni je da doziram kada i koliko. ali ako treba puno, zelim da imam puno.
nakon par godina voznje na formulama, treba mi i dalje vremena za privikavanje na SLX. sada je to vec puno bolje, ali i dalje imaju onaj "klik", cega na formulama jednostavno nije bilo...
|
Zato i kažem, na rahlom terenu jaku kočnicu ne smiješ ni pogledati pogotovo ako imaš naprijed ili ne daj bože iza 200mm. Koja te tu modulacija može spasiti od proklizavanja?
Slažem se da je dobro imati tu "rezervu" snage za zlu ne trebalo, ali onda i ostatak stila vožnje treba tome prilagoditi, previše ljudi blokira kotače pa ruju staze itd, a i prosipaju se bezveze kad ih prestigne zadnji kotač.
Nego, evo sve u jednom paketu, sva moguća snaga, vrh modulacije, extremeno lagana kočnica
http://reviews.mtbr.com/brake-force-one-review