@Sile
Veći rotor, veća kočiona sila. Simple as that. Istina je da iza ne treba više od 160 sa dobrom kočnicom, ali puno je bitnija prednja kočnica i tu treba kočione snage. E sad, pitanje je zašto ne imat veću snagu koju pruža veći rotor (i ispred i straga iako više ispred) a zadržati modulaciju da te kočnica zaustavi u nakraćem putu kočenja bez blokiranja kotača odnosno bacanja prek volana?
Eto
MAX to ti je btw modulacija.
Replike na kritike;
Za ručicu se slažem da nije baš neka ergonomija (no navikne se čovjek), lujze su lakše 1g od novog slx-a, a ako uzmeš i rotore u igru, pa čak i xt, onda je set lujza dosta lakši jer su novi storm rotori lakši od slx/xt rotora istih dimenzija, da su ružne, to je stvar ukusa, meni su slx ružne, da cvile apsolutno nije istina (jesi ih vozio sa magurinim rotorima?), da nemaju otf podešavanje reacha je isto laž (BAT???), osobno su mi storm rotori jedni od najljepših i najelegantnijih koje sam vidio, a da su skupe, pa procjeni sam, ja sam svoje nove novcate sa 180 sl rotorima i oba magurina pripadajuća adaptera platio 130 eur, pa ti sad vidi....
@ Max
Ako su tebi jucy5 imale modulaciju dok si ih "skužio" onda ti možeš vozit i jucy 3 stari sa 160 rotorima i imale budu ti ziher dosta snage, samo dok buš ih "skužio"...
Odgovor na pitanje vidi gore.
@Nik
Zaboravljaš da magura ima 5god oil leak garu