View Single Post
Staro 30.03.2013., 06:51   #11604
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
? sta sad hocete reci tocno? da tarantino radi sranje od filmova ili? tj, ako zelite konkretnije - zaista djanga uzimate kao vestern zanr???

ja od njega nisam gledao kill billa, niti jednoga. jednostavno nisam. sve ostalo sam pogledao, niti jedan film mi nije bio iritantan, nije bio glup. ovo je najvaznije - nije bio glup. pozornost prema detaljima? gdje tocno, u svezi glede cega je to tocno? ja to uopce nisam primjecivao jer se nisam s time opterecivao, jer nisam isao gledati film sa nekim predrasudama kakav bi trebao biti sam film, ili automatski da je to i to film od QT-a, pa moram malo pljuvati samo jer je to - QT.

film ko' film njegov svaki - meni itekako dobar i zabavan i gledljiv. i nakon svakog filma mi nije zao vremena koje sam utukao na gledanje, sto se pocesto dogada u zadnjih 10 godina........ jednostavno se ne osjecas dobro nakon sat i pol - dva filma, kao da si ih mogao bolje potrositi....... tarantino mi ne odaje takav dojam, nakon filma sam jednostavno zadovoljan pogledanim.

no, s druge strane, slazem se da je hype prevelik i nezasluzen. proglasavati ga uber covjekom ili redateljem ili njegova djela - remek djelima, je u najmanju ruku cisti shit . waltz je stvarno glumcina, te svatko tko govori drugacije nema blage veze o glumi i samom prikazu glumca svoje uloge. tu je waltz odradio ogroman i odlican posao i u gadovima i u djangu. gledao sam ga i u carnage i u musketirima, dobar, ali daleko od ove dvije uloge koje sam spomenuo. govoriti o njemu kao glumcu i pjevati o njemu hvalospjeve, e to vec da.........

tako da nisam tocno siguran o cemu vi pricate. da li prezirete tarantira samo jer je napravljen toliki hype i ima toliku pozornost samo jer je to - tarantino, ili vam se stvarno njegovi radovi toliko gade i generalno su vam sranja? jer ako je ovo drugo, pa...... nikako se nebi slozio s tim. pogotovo kada ih se pogleda sa distancom da me uopce nije briga da je to tarantino.

sto se tice rapa u djangu, slazem se, skroz ne odgovara. soundtrack je u najmanju ruku cudnjikav, ali to sam prozvakao kao nevazno jer je bilo dosta vise odlicno pogodenih melodija nego ovakvih drugih. no kick ass i dan danas mi ima najbolji soundtrack unazad nekoliko godina gledanja .

Burko je offline   Reply With Quote