Citiraj:
Autor Burko
a di mu je? jebiga sad, neces mi reci da ti cuvas sve te CD-e.......... mislim, to je ko' da ja sada imam instalaciju od nekog epsona kojeg sam kupio 2005-e. ono hop! pa skinem ih sa epsonovih stranica..........
.
|
Naravno da imam, Imam i Disketu sa driverima od mog Acera 56k modema tako da nevidim problem u cuvanju FDDa/CDa/drivera od hardwera koji i dalje imam. Sta je tu cudno ?
Ovo sa HOP skinem ih sa stranica bi bilo zabavno da sam recimo kad sma kupio Pinnacle karticu za montazu (placena 10 000kn tamo negdje 2003-2004) a oni su nakon 4-5 godina prodali taj sektor i drivere vise nemozes downloadati (EOL i smao su pobrisali sekciju) a bez njih je kartica neupotrebljiva u Adobe Premieru za koji dodaje harwerske effekte i slicno preko breakout boxa. Znaci da sam bacio i ocekivao "download only" imao bi totalno neupotebljiv komad hardwarea skupo placenog

. IMHO Windows ili jos gore nova Facebook generacija je previse non-salantna i oslanja se na sve je "online"

. Je, u 99% situacija to funkcionira ali samo je pitanje kad ces naletit na neki driver/problem koji neces naci online

.