Ma ne treba raditi sad big deal od toga..malo mi pukao film...
Jednostavno čovjeku je za ured zatrebao mikrofon+kamera+slušalice za video konferencije što misli obavljat. Imam skladište sa brdo stare opreme i jednostavno sam htio uštedit državi novce jer je državna firma(najmanji problem je naručit novu kameru što sam na kraju bio prisiljen i učiniti

ubijte me...ali nisam Logitech

..neku za 90kn mikrofon + kamera sam uzeo)...probali su mi pomoć i kolege iz vanjske firme za koje mogu komotno reći da su stručnjaci(ja sam još nov u svemu prema njima) i ljudi su sami pokušali i sat se vremena za**bavali s tim da bi na kraju uspijeli dobiti samo ton od mikrofona...čovjek ima xp...mi smo testirali kod mene u uredu gdje sam upogonio jednu mašinu sa xp te jednu sa sedmicom...
CDa nemam...jeb ga...stajalo u skladištu praktički nekorišteno....nije moja krivnja nisam ni radio onda kad se naručivalo.
Smatrajte stvar riješenom...naručeno za 90kn novi uređaj.
edit : zna se desit da nema drivera na službenom sajtu..ali za 2min ih nađeš negdje drugdje....ali ovo moraš biti maher za traženje da nađeš čak i na samom netu...99% linkova za taj driver je taj patch. Drivere smo našli s mukom Isusovom da na kraju ne bi radilo kako spada...šta je tu je statistika radi svoje.