View Single Post
Staro 24.03.2013., 14:12   #11581
His Airness
Premium
Moj komp

His Airness's Avatar

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Prije koji dan odgleda L.A. Confidential - koja filmčina
Je, odličan film. Mada sam ja bio malo razočaran nakon gledanja, jer sam prvo knjigu čitao, pa mi smetalo kad sam skužio da je film u donosu na knjigu osakaćen

nedavno gledano:

Premium Rush (2012) - glavnog junaka glumi Gordon-Levitt, u ulozi bajkovskog kurira u Manhattanu. Ja bome ovaj posao ne bih nikad radio u takvom City-u
Ništa spektakularno, brzo će se zaboraviti, ali je ok. Radnja me držala, kraj mi bzvz, ali solidno za ubit vrijeme pa mu solidna i ocjena. (i fala k neko normalno trajanje filma, svi novi traju 2+ h )

6/10 (P.S. Dania Ramirez )

Argo (2012) - ne treba trošiti previše riječi, većina je pogledala. Kakva god konkurancija bila, dobivanje Oscara je smijurija Iako kog briga, to je i manje važno
Uglavnom, film je o istinitom događaju, solidna dramica, ni manje ni više od toga

6/10

OZ: The Great and Powerful (2013) - eh sad, kako uvijek gledam filmove bez očekivanja, ovdje nisam očekivao dječji filmić, baš ono dječji dječji
Film je simpatičan...a i oduvijek je me zanimalo kako je veliki OZ uspio uvjeriti ekipu da je on moćan čarobnjak...sad znam, to mi je bitno

tako da je i ovo solidno 6/10

The Man who knew too much (1956) - Još jedan Hitchcock apsloviran. James Stewart na obiteljskom odmoru u Maroku, ni kriv ni dužan biva upetljan u zavjeru na najvišoj razini.

6/10 (nije namjerno, majke mi janje )

Mission Impossible: Ghost protocol (2011) - Znao sam da ću vidjeti Navojeca, ali nisam znao da Ethan Hunt provodi odmor u Hrvatskoj (da ne bi netko krivo pomislio; nema kadrova iz lijepe naše!)
Preporuka tko voli akcije.

7/10

The Grey (2011) - morao sam paziti da ne napišem Gandalf u naziv filma
nda...razočaranje. Divljina, vukovi, Liam Neeson, preživaljavanje...zvuči odlično, ali nije...ovo je moglo puno bolje. Tekst kao da ime je pisan u 5 min, redatelj je očito htio nešto više, ali u svom naumu nije uspio ni površno, pa nekakve kvazi vizije i sanjarenja glavnog lika još samo dodatno kvare film.

5/10
His Airness je offline   Reply With Quote