Citiraj:
Autor fanATIk
Mda, drastično različiti auti. 
|

"drastično različiti"? Pa u biti imaš pravo, i jesu

Ne kaže se bez veze da je VW iza neke 1998. godine prestao sa proizvodnjom kvalitetnih auta i postao osrednji u tome.
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
poslje ibize ce na octaviu i nikad više seat!
BTW ako si već sliku stavio daj nam mali i detalja tome po čemu je tak bolji i kakve su specifikacije.
|
Jel ti znaš da je, prvo i osnovno, Seat također u grupi sa VW? Da je u Seatu VW motor, svaka plastika i svaki dio ima pečat VW ili Audi ili Škoda?
hehe, ne, poslije Ibize neću opet na VW (Octavia)

Da sada uzimam auto uzeo bi Kiu Pro Ceed

no to će ipak ostati u snovima još neko vrijeme..
2006. 1.4 16V 86 konjusina, Sportrider 2. Potrošnja oko 7.5l/100km, moja max brzina 183km/h (Rijeka-Zg) - dva tjedna nakon kupovine (budala), nije ni čudo što sam imao totalku sa Polo-tom (slike postam na zahtjev).. No zadnjih par godina sam ostario

i skulirao se, tako da je sada brzina na onoj istoj relaciji u intervalu 120-140km/h, no, koga briga za moju brzinu..
Uglavnom, lagano sam razočaran sa Ibizom, već nakon 60 000 km crkla je prva bobina, kada crkne jedna polako crknu i druge, i istina, zamjenio sam tu jednu (300kn) i nakon koje tisuće km crkle su još dvije, a onda sam pored te dvije, zamjenio i četvrtu.. Svaku put me ostavio nasred ceste, parkinga i slično, i onda guslaj doma na 3 cilindra, ili skok u prvu trgovinu sa auto djelovima.
Crko je (pazi ovo) prekidač štop svjetla, pale se sve žive lampice, ovo ono - 100kn.
Auto se gasio pred semafor jer su okretaji pali ispod kakvih 500 - čišćenje klapne gasa jer je "ultra sitno" zaprljana, ok to i mogu shvatit.
I takve pizdarije imam redovito svake godine. Za primjer dajem Polo-ta iz 1998. Nakon 110000km napravio sam izmjenu remena-distribucija i te stvari, i osim redovite godišnje izmjene ulja i filtera nikad ništa na tom autu. Bio je čista "mehanika", bobina je bila klasična na "frtajler" itd itd, dok su ove 4 gore elektronske.
Ne kažem da su to neki ultra kvarovi ali eto, osobno neću više uzimati auto iz navedene grupacije i end of story što se mene tiče