View Single Post
Staro 23.03.2013., 19:00   #39
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Da neotvaram novu temu, je stara 5 godina ali je valjda jos aktualna

Prisiljen sam silom prilika radi posla koristiti web'n'walk usb stick od T-Coma, simpa net na bonove, ok mi je,zasada, dan je 10kn, a to zaracunam musterijama pa mi nije neki trosak, jedino me muci brzina downlada, nece preko 320 kB/s, pa me zanima da li je to neki maksimum za HSDPA ili ima nesto sto moze jos ubrzati vezu.
Hvala

Jos nesto, kupnjom simpa bonova u t-com centrima ili putem weba se dobije 20% na iznos vrijednosti kupljenog bona, znaci na 100kn bon dobijem 20kn na bonus racun. E sad ima fora, korisnik simpa interneta kad potrosi glavni iznos kuna na racunu, nemoze vise ici na net jer bez obzira koliko imao kuna na bonus racunu nemoze nadoplatiti jer je glavni racun i bonus racun odvojen jedan od drugog. Pa ispada da imam bonus racun od parstotina kuna koje nemogu ninakoji nacin potrositi. Je cudno ali je tako. Bio sam u T-Com centru u mom gradu (e **** zaposlenica moj boze, glavni savjet im je bio da zovem sluzbu za korisnike na 098 1520, ali ajd ti njima objasni da simpa net kartica nemoze pozivati brojeve,a s Vip-a mi nepada na pamet zvati T-Com SZK, samo sam isetao iz T-Com centra).

Ovo mi je neki prosjek brzine dowloada: