View Single Post
Staro 23.03.2013., 17:52   #31350
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Danas je bila masovka na spustu

Night, Pope i ja otprasili Leustekom do skretanja za Runolist i dalje cestom, a Daniel sve cestom da se kakti ne zablati - Leustek je u izvrsnom stanju, daleko boljem nego prosli vikend, tak da se zaribal.

U Lugarnici su nas docekali ranorarnioci crocus, Sile i max te cestovnjak Daniel. Ne odmaramo vec odmah krecemo prema Risnjaku gdje nas ceka zapadnjacka ekipa (Zubich, Zlayo, Lovrix, darko from/aus podsused).
Svi zajedno nastavljamo po 9-ki, koja je u gornjem dijelu pod snijegom, u sredini u vrlo dobrom stanju - poprilicno suhom, a u donjem pak komatoznom stanju - oranica natopljena vodom).

Putem smo izgubili Daniela i Popea, vjerojatno su nastavili cestom jer im se nije dalo vratiti do skretanja za makadam koji se uz nekakav potok spusta sve do grada - uglavnom, puno zanimljivija varijanta od voznje asfaltom).

Pred Konzumom je Zlayo zavrtio rundu, i kud koji mili moji - blatni ko prasci.
Danas su neki, ukljucujuci i mene, malo ispipavali Shana i Epica, dobri bajkovi nema sto, sad to treba samo gazit.

p.s.
Spust je snimljen s dvije Hero3 kamere (max i pope), + night je standardno ispucao gomilu fotki, tak da ih cekamo...

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.03.2013. u 18:05.
Nik je offline   Reply With Quote