Evo vidim da je puno ljudi preko neta imalo isti problem. Mene muči taj problem.
Naime, prilikom updateanja drivera za bilokoju od novije generacije nvidia kartica dešava se to da nakon Welcome ekrana i boota windowsa, jednostavno dobijemo crni ekran i izgubimo signal s grafičkom karticom.
Problem nije u grafičkoj kartici, znači nije vrisnula. Probao sam hrpu načina preko neta ali meni osobno nijedan nije pomogao, niti instaliranje starijih drivera, ništa.
Još nisam probao clean instalaciju Windowsa 7, iako mi je FRipper instalirao clean instalaciju prije 2 dana.
Uglavnom postoji problem s karticama i uglavnom niko ne zna rješenja na taj problem. Ako je neko imao sličan problem nek mi molim vas javi, volio bih koristiti računalo u nativnoj rezoluciji i odigrati par igara, ništa zahtjevno, ali izgleda da je i to nemoguće ovih dana.
Btw, isprobao sam i integriranu grafu, radi uredno, nije problem do matične. Jednostavno su driveri u banani. Isprobao sam 3 starija drivera od nvidije i nakon instalacije svakog poslije Welcome ekrana mi se zacrni ekran i gubim signal sa grafičkom, u safe modu pc uredno radi.