Citiraj:
Autor Nik
Kad natrpas odredjeni broj filmova na YT onda neka ogranicenja maknu, sad sam vec zaboravio sto (duzina trajanja videa ili velicina fajla?)
Ja sve radim s PowerDirectorom, i editiranje i produkciju, jedino zvuk znam obraditi s nekim drugim programom, ovaj interni mi nije legao.
Takodjer mi se bas neda gnjaviti sa zvukom jer tu znam dosta cjepidlaciti pa to sve skupa guta previse vremena, a i YT je kenjator glede upotrebe glazbe za razliku od Vimea.
Ubrzo ces skuziti da je obrada videa poprilicno gubljenje vremena - pogotovo ako ga nemas.
U voznji pak nisi skoncentriran samo na voznju vec kako ce izgledati koji kadar, pogotovo ako hoces tu i tamo promijeniti pogled iz kojeg se snima pa selis kameru (na cjelodnevnoj turi je steta sve snimiti s kacige ili s volana, pa se treba igrati i postavljati kameru sad ovje sad ondje).
Na kraju to sve postane gnjavaza i bolje je ne nositi kameru 
Koju si kameru uzeo?
|
Ma skuzio sam da je malo pain in the ass slozit video da budes zadovoljan sa svime. dobro je sto vegas ima automatsko fejdanje kada spajas dva klipa pa to dosta pomaze da se ne moras ti jebat sa fejd in i fejd outom
A ovo za cijelodnevne ture stoji. Pogotovo ak ides u nepoznato i ne znas koliko ce ti vremena biti potrebno je malo zeznuto da se igras sa kadrovima.
Uzeo sam Hero 3 Black Edition al se jos igram sa njome i slazem postavke. Za sada sam samo snimio par kadrova na Skrapingu od pretproslog vikenda i sada ovo u Rijeci. Nisu filmeki gotovi jer su me jebale postavke i izgled rendanog videa al sam jucer skuzio u cem je greska pa se nadam da je to to, a i nedostatak vremena je u igri jer za sve to mi sigurno treba 3-4h da to zgleda barem necemu.
Jos se jedino moram poigrat sa fine tunningom da mi slika ispadne ostrija nego sada.
Kaj se tice mountova planiram slozit onaj da stavim na kacigu pa da me snima kak vozim jer ovi klasicni sa kacige i chest mounta su mi vec poceli biti dosadni.
Imam u planu otic na dotku i snimit neki edit i onda se igrati sa time i napraviti nes jebeno
Tu bi onda snimao sa 4k rezolucijom i koristio bi sve kaj imam na raspolaganju al za to treba sacekati ljepse vrijeme i da nije toliko blato.