View Single Post
Staro 18.03.2013., 18:44   #2
dejanbinladen
konjpjukter

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Posto sredujem kuciste komp mi je na stolu , kablovi napajanja su iza stola povezani vezicama i da ih ne rasplicem, uzmem sinoc jedan molex na sata i na njega spojim ssd da mi je i on na stolu.Jutroa palim komp kad ono cujem KRC, smrad , ventovi se vrte, error da nema boot diska. Pogledam ssd, malkoc iz njega smrdi reko krcnuo je , spojim ga na eksternu ladicu, mrtav je. Nista, odnesem ga danas na RMA , i dodjem kuci , krenem dizat winse na jednu preostalu particiju na HDD, kad upalim komp, i dalje taj smrad, priblizim se napajanju(tx 650), smrdi mi oko njega. Winse sam signuo, komp normalno radi ali je pitanje, zasto je napajanje zasmrdilo , dali je otislo u overload, dali se nesto pregrijalo zbog kratkog spoja koje je mozda napravio taj produzni, dali se zbog kratkog spoja pregrijalo pa smrdi prasina koje ima u njemu( a ima je malo vise posto stoji na stolu a nije ispuhivano bar 2 mj) , u cem je caka (napominjem da vise ne smrdi napajanje i da sve uredno radi i hw monitor pokazuje dobre vrijednosti )i dali bi se trebao brinuti ?
meni crko prije par mjeseci bas TX650 !!
je seasonic al nije besmrtan sve je moguce, provjeri dobro sve da ti jos nest neode
dejanbinladen je offline   Reply With Quote