Citiraj:
Autor Mommistake
Pa nemaš se onda šta opravdavati.
Ti si nešto platio i nisi dobio to što je bilo opisano na artiklu, nisi zadovoljan. I meni zvuči ko membrana, ali možda i s kablovima unutra je neki problem. Ako od početka nije bilo tak, a sad je, nosi ih još jednom, samo ovaj put malo "ljepše" im objasni, i budeš videl...
|
i pazi, još mene tip uvjerava: "Poštovani,
prilikom testiranja subwoofer je radio potpuno ispravno te nisu primjećene nikakve anomalije u zvuku.
U ovakvim slučajevima doživljaj kvalitete zvuka može biti vrlo subjektivan, no ono što stoji je da zvuk na Vašim zvučnicima nije ništa drugačiji od ostalih primjeraka tog modela."
problem je u tome da ja ne mogu fizički u servis pa da mu objasnim licem u lice neke stvari nego se to šalje iz poslovnice u varažadinu na servis u zg
pa ko da s najvećim idiotom na svijetu razgovara...tak ne sviraju ni zvučnici od 50 kn, a kamoli oni od 400...ja sam svjestan da da nisam kupio nešto super kvalitetno, ali ovo je i gluhome jasno da je pokvareno. pa da su mi odmah tak i prvi dan svirali, odmah bih im vratil...ali ne, zvučnici su inače predobri