View Single Post
Staro 18.03.2013., 14:35   #4591
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Volume Pregled postova
Ako je koristio 5mm paracord onda mogu proći dvije žice. Ja isto baš sad sređujem njegovog bivšog seasonica s mdpc-om i duple bez problema prolaze kroz sleeve. Samo mi ne izgleda baš najlipše pa sam ih kidao i lemio na polovici žice

Za paracord možete baciti oko na lutro0-customs.com. Prijo je legenda u svijetu sleeva i stvarno ima velik izbor 550 paracorda, poštarina je 50kn za HR
Ma prođu dvije ali onda ta žica bude vidljivo deblja od ostalih. Nije simetrija ovo ono

Čak sam ih pokušavao stisnuti u neku pletenicu itd., ali ništa nije bilo zadovoljavajuće.

Hvala na linku lutro0 je napravija biznis vidim.

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Te duple żice na 24-pinskom konektoru sluze za mjerenje pada napona ne krajevima żica, pa je bitno da one stvarno i budu spojene direktno na 24-pin konektoru zbog preciznijeg mjerenja.

Ovaj Cors sa slike nema potrebe za time jer je digitalnog porijekla, te ima sklop koji predviđa iizracunava padove napona te mijenja napone na izlazima s obzirom na opterecenje.

Što se izrade duplih žica tiče, možda najjednostavnija taktika je skidanje izolacije na dijelu žice koji ulazi u konektor te zagrijavanje heatgun-om i prešanje oba paracorda na tom dijelu, kako bi lakše sve skupa ušlo u konektor.
Moj AX je imao dosta "duplih" pa sam ih kidao i prespajao sve na PSU strani ili sleevao svaku zasebno ako je Y pa opet na PSU strani nemam sleeve "do kraja".
Vendetta je offline   Reply With Quote