View Single Post
Staro 18.03.2013., 14:11   #31172
crocus
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Vidim da su se komentari na izlet u Rijeku pretvorili u prozivku pa da razjasnim nesto. Ja sam dogovorio i organizirao put i od prvog do zadnjeg trenutka sam ga zamislio kao nesto sto cu napraviti sa svojih nekoliko prijatelja. Moglo se skupiti jos 10 auta i jos 30 ljudi ali ja to tako nisam zamislio, pa stoga nisam tako ni napravio. Ako zelim provesti cijeli dan negdje sa nekim mogu i izabrati tko ce to biti. Nekome mozda to nije bitno ali meni je. Mozda sam zbog toga nedrustven i losa osoba ali takav sam.
Na kraju uvijek kada netko otide negdje napise izvjestaje koje sam citao sa velikim zanimanjem al ne zato jer me zanima gdje je tko bio nego zato jer me zanima zelim li ja tamo otici. Decki su stavili slike, stavili su trek, imate kontakt preko fejsa od ekipe u Rijeci pa ako vam se svidjelo, dogovorite se i otidite. Niti smo putem foruma vezani pupcanom vrpcom niti treba cekati nekoga da se sjeti organizirati neki put. Lijepih mjesta za otici ima na bezbroj, odaberite jedno i otidite. Netko voli ici sam, netko u drustvu bliskih prijatelja, a netko u coporu i svaka od ovih opcija je ispravna.
crocus je offline   Reply With Quote