View Single Post
Staro 18.03.2013., 13:26   #1
Tobias_5
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Problem sa zvučnicima Arctic Sound S362(subwooferom)

Zvučnici su kupljeni prije mjesec dana, problem se pojavio prije otprilike tjedan dana, do tada su zvučnici radili normalno. A kako opisati problem...iz subwoofera se čuje zvuk ko da papir vibrira na jakom vjetru pa bih ja onako laički zaključio da nešto ne valja s membranom.

E sad, zvučnici su naravno pod garancijom i dao sam ih na servis te su mi ih oni vratili i rekli da nema nikakvog problema, uz naknadno objašnjenje da zvučnici sviraju isto kao i svi drugi tog modela. A lažu, jer nije istina. Niti su to testirali tako.

Evo uploadao sam na box snimku problema https://www.box.com/files/0/f/0/1/f_6962241424 , treble sam malo smanjio, bass pojačao na otprilike 70%, pjesma je puštena s youtubea, hd kvaliteta. Nije problem u mojoj zvučnoj, testirano na 3 različita kompa, svugdje ista stvar. Nije problem niti u neravnoj podlozi pa da dolazi do nekih vibracija ili tak nešto. Problem je očito u zvučnicima jer od početka je bass bio perfektan, a sad je grozan...pa nisam lud. A ovaj iz servisa mi tvrdi da je sve ok...pa sad mene zanima, u čemu bi mogao biti problem?
P.S. problem se javlja na 4 sekundi pa na dalje. i još jednom, zvučnici nisu tako zvučali kad sam ih tek kupio, u to sam siguran 100%.
Tobias_5 je offline   Reply With Quote