Citiraj:
Autor borny
Kredit nećeš dobit.
Prije koji mjesec sam bio kod osobnog bankara i čim sam rekao da sam na određeno okrenuli su ploču.
Ja čak uplaćujem stambenu štednju i lovu sam mogao dobiti samo putem kredita uz zalog stambene štednje i to u maksimalnom iznosu koji je na štednji uz "povoljnu" kamatu 7-8%.
|
Ta stednja dode ko neko jamstvo koje tak i tak nece pobječi, ali ajd barem si mogo dobit!
Citiraj:
Autor MAGARAC
Mozda ako radis u nekoj velikoj firmi koja je u toj banci na dobrom glasu, imas dobru placu i nemas neka extra opterecenja. Ima tu jos dosta faktora i trebal bi ic od banke do banke i pitat. Ugovor je velki minus ali moze se, mada samo rijetkima. Mozda bi mogao dobit preko Americana, Mastera ili sl. ali to su kraci i nest nepovoljniji krediti.
|
Iz Vrbovca sam pa moš pogađat u kojoj firmi radim. Placa mi nije bog zna šta, oko 3 soma, a operecenja nikakvih, minusa ni nista. Kolegica mi je u pbzu oko 10 godina i nju su jos i nagovarali da uzme neki manji kredit bez jamaca, negdje oko 3 soma eura.
Citiraj:
Autor Rade0n
Dajte šta vam je, nemojte čovjeka slati u banku da ode pitat, boli ga glava od toga, bolje ovdje nagađat.
|
Ne stignem niti kakati a kamoli otic u banku i raspitati se za kredit. Par info na forumu i netrebam se ni truditi odlaziti kod osobnog bankara. Za sta forum sluzi? kuis ne