Ja sam upravo zvao i pošto linija ne glasi na mene mora mi otac radi "sigurnosnih razloga" LOL kao provjeru da naprave s njim popričat kaže frajer "došlo je nedavno do resetiranja servera iz "sigurnosnih razloga" mislim si ziher je neko prolio mineralnu po serveru pa vam je crklo

i sad se prave kao "profesionalni" da prikriju to šta su usrali.
EDIT:
Zovem opet reko idem još jednom probat

i frajer mi u minutu promjenio haha fkt su nevjerovatni ovi šta rade na teh. podršci.
A softver na ovom albisu 8100 ko da ga je neku poluidiot radio malo malo pa se zbrejka pa šteka onaj EPG pa mi tu i tamo nekad i kaže da provjerim antenu čisto bezveze, a sve je uredu. Tehničar je bio 4x i još ja njemu objašnjavam i on meni da imaš pravo zahvaljivo mi se tamo što ja njima pomažem i otkrivam greške...mislim razumijem se dosta dobro u to pa teško da mi može prodavat maglu, al ono dajte popravite to zaposlite tamo malo te inženjere nek rade po tom softveru. Reko mi je taj tehničar kao da rade na novom softvernu navodno sad vjerovat mu il ne neam pojma, al kao doći će za koji tjedan novi softver kaže, evo već drugi tjedan nikakvog novog softvera nema, katastrofa usluga pardon polu usluga bar što se tv HD proširenog paketa tiče.