Citiraj:
Autor Drvoje
Ta jeftinija Corsairova napajanja više ne radi Seasonic već CWT pa su sad pod jamstvom 36mj. a ne 60mj. ko prije.
To šta zavojnica cvrči ne znači nužno da je za reklamaciju, možda u tom servisu di si kupija ne opterete dovoljno pa ne bude cvrčala ili zavojnica jednostavno nije dovoljno dobro polivena tekućom plastikom pa se više čuje.
Kontaktiraj dućan di si kupija i dogovori se s njima, možda ti odobre zamjenu za neko drugo bolje - uz tvoju nadoplatu.
|
Citiraj:
Autor FRipper
i ta napajanja nikad nisu imala 60mj gare pa cak i kada ih je proizvodio seasonic i btw sisa je samo proizvodila jedno jedino takvo builder napajanje cx400 i tada je imao 36mj gare
tak da je malo glupo da komentiras nesto o cemu zapravo nemas pojma i samo zbunjujes čovjeka! nhf
|
Ta "jeftinija" Corsairova napajanja su imala 5 godina gare i ima ih još na tržnici/ili su prodana npr VX450 i CX400 (koristi sam tražilicu ili zagrij kristalnu kuglu).
Meni je u sjećanju ostalo tako da je nakon šta su prominili OEM za pojedine serije (sa sise na CWT smanjili jamstvo s 5g. na 3g.), a valjda ova pusta ekipa šta prodaje svoja napajanja ne laže u vezi jamstva.
Tako da ti baljezgaš (ja sam spomenija i još jednom ću "ta jeftinija" - dakle općenito, a nisam reka Builder seriju), dezinformiraš, pojma nemaš i malo glupo kometiraš. NHF
Za ovu builder seriju (CWT) je već bilo primjedbi tu na forumu (dakle tražilica/kugla).
Uostalom kolega je sam napisa prije nego si ga kontaktira da cvrčanje iz napajanja.