View Single Post
Staro 14.03.2013., 16:34   #31075
night_rider
Registered User

night_rider's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
nece, jer mu bicikli vise opce ne predstavljaju znacajnu stavku u zaradi zato ga i boli djon i opce mu se neda natezat za ovakve sitne cifre kaj su ova trojica dosla...
Ne znam što je za tebe sitna cifra?! Ali da je Aleš imao sve što smo naručili.. cifra za nas trojicu bi se popela oko 900 do 1000€..
A tu je mogao ubrati lijepu proviziju!
No i to je sve nebitno,, Bitan je njegov pristup,nastup i odnos prema kupcu!

Kao super smo si,, a metnem ti ga samo tako!

Npr. pošaljem upit za SM-RT86 Ice-Tec 160mm rotore. Cijena "kao za mene", znamo se jel 50€ / kom.. dok je na bajkmaniji 38€!
Kad sam mu rekao da mi je to skupo, kaze on: ok, dam ti za 41€, manje ne mogu!
No svejedno mi ga je kasniije metnuo, jer uz rotore nisam dobio šarafe, pločice i onaj tanjurič (tightening plate).

A kočnice mi fura iz skladišta, onak u rukama dok se sajle tepu i klate!
Pitam ja njega, šta je ovo? To ti je retail, direkt predviđeno za servisere na utrkama. Da si dobio u kutiji, to bi ti bilo 200€ po kočnici, veli on!

Na kraju još uzimam i šuze, pitam gdje su? Ups.. sutra s osmijehom na licu. Iako mi je vecer prije polaska potvrdio da su kod njega!

Da ne velim da ga moraš non stop lovit po trgovini! Frajer stalno negdje glavinja,, telefon, nesto ti kaze, pa ode u servis, pa poprica sa serviserom,, pa mu neko uleti u trgovinu pa s njim poprica!
Doslovno sam 20 min stajao za pultom i zujao, dok je kao mene služio!

Sve u svemu ja zadovoljan..

Ako može tako poslovat i uvijek ima ljudi u trgovini, tel zvoni non stop,,, svaka čast!

U polu šali velim da je najebao sad kad mi uđemo u EU.. nema više ekipe koja dolazi po povrat poreza, pa ce mu se promet smanjit,,, a on će meni da ce mu se posao povecat?!
Kao,,, dal mi uopce znamo koliko sad ljudi ne dolazi kod njega na servis radi granice i komplikacija..
Jer u Zg nema poštenog servisa! Jedino eventualno Bizmark, dok Keindl mijenja servisere svaka 2mj, pa ko ce normalan furat bajk od par soma € svaki put kod drugog servisera..
A kod Buhina, možeš dobro proći jedino ako si osobno friend s njim, no i onda je upitno!

Znači od 6 mj svi bumo navalili kod Aleša na servis kolesa!

Aleš je kralj, ili ga voliš ili ne voliš.. sredine nema!
night_rider je offline   Reply With Quote