View Single Post
Staro 13.03.2013., 23:04   #1
bondb
Registered User
Moj komp

bondb's Avatar

Datum registracije: Feb 2013
(riješeno) problemi sa kompom, artefakti u igrama

prvi problem je sto mi se kad sam u igri na ekranu pojavljuju nekakve horizontalne linije koje su svaka razlicite debljine i putuju malo gore malo dole, najvise ih ima u mracnim prostorima, kada otvorim neki proziran menu, kada vozim tenk.. nemogu ih nikako lijepo uslikat, posto se pomicu brzu dode mi kao da masem rukom ispred kamere i pokusam uslikat, rubovi se jednostavno nevide, to sve sve raskelji po slici i vi nemozete nista skuzit.. eno dole ipak jedna od 500 slika na kojoj se to vidi

mislio sam video napravit al neda mi se zahebavat sa editom, a bez edita ima 300mb to nebi tjedan dana uploado.. pa sam pustio video u windows media player i uzeo par print screenova

-napravio sam reinstal i update svih drivera za graficku, direct x.. ne pomaze
-do monitora nebi trebalo biti posto sam ih uhvatio i print screenom

temperature (igra minimizirana i odma ss uzet)

i jedan ss star par dana uzet print screenom na kojem se problem vidi kristalno jasno

drugi problem je taj sto mi maticna neda da klokam proc, odnosno postavke vraca na "Auto", o ovome problemu sam pisao na 20 stranih foruma i nitko nezna rjesenje..

snimio sam i video

http://www.youtube.com/watch?v=Cz9Wd90EJTg

-problem je postojao na biosu sa kojim sam kupio maticnu, stavio sam gore najnoviji bios ali problem je i dalje tu

i jos jedna "sitnica" komp kada se jako optereti nesto pocne cvrcat, stvarat nekakav pisteci zvuk

ako ima ko kakvu ideju neka pise sta da radim, ja razmisljam o kupovini jaceg napajanja (drugi problem me toliko ne brine posto planiram promjenit maticnu jel sa ovom nemogu nikakav jaci proc)

bondb je offline   Reply With Quote