View Single Post
Staro 13.03.2013., 18:33   #31046
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Daniel i ja bili na Strmopeci. Na donjoj 1/3 uspona neocekivano iznenadjenje - gnjecavo blato, planinari su to fino rastackali i umijesili, tako da se na usponu nismo bas proslavili.
Ostatak staze odlican, pogotovo greben i spust. Na serpentinama ima dva srusena stabla, nisam dugo ali vrijeme je da ponovno navratim gore s pilom

Daniel je, moze se to slobodno reci, skinuo The Uspon, iako je morao zastati na nekoliko sec. jer mu je preko nekog kamena prokizao kotac.
Meni na toj strmini preskace lanac cak i u 2. brzini, a i da nije do lanca ne bi opet popeo, pa i da sam ustekan na bajk, a nisam...koje dobre izgovore imam

Kako sam sad naviknut na tromog 29era, tak sam Jekylla motao po zavojima kak sam htio, da bude uzbudljivije pobrinule su se rahiticne Helix kocnice na malecnim rotorima - trebam privikavanje, iznenadile su me preko nekoliko puta.

Sa spustom sam zadovoljan, sa usponom nisam bez obzira na lose uvjete, treba se poceti voziti i sve ce sjesti na svoje.

Tko god ide sa mnom na voznju treba biti svjestan da vise nemam adekvatnu zaustavnu moc, a imam neadekvatnu masu, dok ce brzina kretanja nizbrdo vjerojatno ostati ista

Inace kocnice su na putu za Bajkmaniju, ako ih ne uspiju sloziti smijese se nove M675
Nik je offline   Reply With Quote