Citiraj:
Originally posted by Roller
Ma za ne-OC-ani NF2 je dosta bilošta...onaj vent što je na NF7 je koma, a da ni ne kažem kak je pasta nanešena, samo jedna mrlja na jednom dijelu čipa...a opet radi čist OK.
|
hmm...tek sad odgovaram jer nekim cudom nisam dobio niti jedan mail za vase odgovore...a skoro uvijek dolazim na forum prek maila tj. kad netko odgovori....:confused:
uzeo ja Coolermastera..jer uskoro mijenjam plocu (ova ide MAMI!

) a meni ASUS sa pasivcem na NBu...pa sam odabrao Coolermastera jer njega mogu montirat na dva nacina-pa sam montirao sa nozicama i ostala mi naljepnica s kojom cu na novoj ploci zaljepit na SB pasivca od jedne 3. ploce (stare ASUS sa NBa).. HA!! to se zove takticko kupovanje

) tak da cu kroz tjedan dana imat ASUSa sa dva pasivca na svakom chipu..s tim da je uz mog novog
Sharka kuciste dobro provjetreno...mislio sam cak ugradit jos jedan/dva venta na bocnu stranicu... ona mreza kao da me POZIVA da na nju stavim jos nesto

jedan detalj, dobio sam GARANCIJU (12 mj) na komad aluminija!! he he.. no comment!
I vidim da svi ili BRIJETE na boju ili je boja neki oblik raspoznavanja razlike izmedu pasivaca...nije mi jasno? Meni je to samo estetski detalj.
I bas kao sto Roller kaze-pasta ispod venta na ABITu!!! KATASTROFAAAAA!!!!
nevjerovatno, ko da su CILJALI na samo jedan ugao..i unatoc tome taj mali zujavi vent je uspjesno hladio NB...tak da ovaj Coolermaster ce bit i vise nego dovoljan... jos cu ga ja vratit na def postavke kad plocu dam staroj.
Inace, netko je pitao, imam Alphu ..i mislim da ona ne pirka po NBu neg izvalci zrak...ne sjecam se vise...
enivej, HVALA SVIMA