View Single Post
Staro 11.03.2013., 19:39   #1966
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Daj popizdio sam već, puna mi je kapa čitanja xda i njihovih poluobjašnjavanja, rijetko tko stavi step by step, a lako da ovo nisu delikatne stvari.....
Većina zaboravlja developers dio u imenu stranice. Prema onom što sam tamo pročitao, site je primarno namijenjen developerima/naprednim korisnicima. To što su dozvolili da se registira tko god želi ispada kao čin dobre volje a i developing ne bi imao smisla kad bi ostao unutar uskog kruga. Nitko nije dužan pisati step by step tutorijale, nema vremena, volje a i podrazumijeva se da su šture ili nikakve upute dovoljne onima kojima koji se žele upustiti u eksperimentiranja. Takva polu objašnjenja su tipična za Linux zajednicu. Ono što autori zaboravljaju je da su i oni nekad bili početnici. Kad već pišu, trebali bi pisati detaljnije. No ono što nedostaje njima je jednostavno očigledno. Srećom Internet je prepun tutorijala ali korisnici su razmaženi i sve bi htjeli na pladnju.

Tko ne razumije ili nema vremena učiti, bolje neka se okane nasumičnog flashanja da ne bi završio sa ciglom

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote