Citiraj:
Autor Omerta
Daj popizdio sam već, puna mi je kapa čitanja xda i njihovih poluobjašnjavanja, rijetko tko stavi step by step, a lako da ovo nisu delikatne stvari.....
|
Većina zaboravlja
developers dio u imenu stranice. Prema onom što sam tamo pročitao, site je primarno namijenjen developerima/naprednim korisnicima. To što su dozvolili da se registira tko god želi ispada kao čin dobre volje a i developing ne bi imao smisla kad bi ostao unutar uskog kruga. Nitko nije dužan pisati step by step tutorijale, nema vremena, volje a i podrazumijeva se da su šture ili nikakve upute dovoljne onima kojima koji se žele upustiti u eksperimentiranja. Takva polu objašnjenja su tipična za Linux zajednicu. Ono što autori zaboravljaju je da su i oni nekad bili početnici. Kad već pišu, trebali bi pisati detaljnije. No ono što nedostaje njima je jednostavno očigledno. Srećom Internet je prepun tutorijala ali korisnici su razmaženi i sve bi htjeli na pladnju.
Tko ne razumije ili nema vremena učiti, bolje neka se okane nasumičnog flashanja da ne bi završio sa ciglom