10.03.2013., 18:41
|
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Autor Nik
Osim vas dvoje prosvijetlili me i Rice Destro via PM, tako da sad samo treba naci adekvatnu rucicu - naginjem SLXici, jer ne zelim sarenilo na volanu.
Samo sto hocu rucicu do slijedeceg vikenda a ne za 2-3 tjedna
Rucica ne radi, stisnes ju jedanput i ona ostane stisnuta - ne vraca se, i ne moze se napumpati, ako vratis rukom onaj neki klipic (polugica) on preskoci uz nekakav zvuk, rucica je masna, tako da mi sve smrdi da je propustila membrana i/ili vrisnuo taj klipic.
Na spustu je rucica radila, ali je bila skroz tvrda i imala je jedva primjetan hod - ali je kocila (s time da su pakne skroz potrosene pa su klipovi bili dosta vani). Kad sam dosao doma skinuo sam celjust, rasirio klipove, i sad kad ju jedanput stisnes klipovi izadju samo cca 1.5-2mm izvan ruba kucista, tako i ostanu a rucica ostane stisnuta i nema povrata nazad.
Izgleda da ja ubijem svake kocnice, sad samo cekam ove Helix 6 na 29eru da se jave, jer je bajk taman izasao iz garantnog roka.
|
Pase ti M675 rucica, XT, ZEE i SLX. Za Deore nisam siguran da pasu jer imaju drukcije dimenzije navoja za buzir ako se ne varam.
Vidim da ti je Zmija otklonio problem, no ako ce te opet zajebavat imas jamstvo 2 godine pa reklamiraj. Tako sam i ja napravio i dobio novu kocnicu 
|
|
|