Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.03.2013., 11:51   #5611
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
E ovako, spremam se polako za poliranje auta (naravno ne jos sad, nego na proljece kad dodje lijepo vrijeme) pa sam htio se raspitati kaj mi je sve potrebno za to. U prilici sam nabaviti jeftino pastu istu kao u ovom oglasu pa me zanimaju i neka misljenja ili neki bolji prijedlozi ako ih ima Da li mi uz to treba jos sto ? S cime se inace uopće polira auto, jer trebam nešto posebno ili obična krpa neka. Eto isprike na ovako možda banalnim pitanjima, ali eto prvo bi mi to poliranje bilo pa pitam
Ako to nikad nisi radio i nisi imao prilike vidjeti/isprobati, bolje plati nekome tko se time bavi. Jedna autopraonica u ZG-u ima povremene akcije poliranja, pa ako te zanima, javi se na PM.

U slučaju da ćeš sam radit, trebat ćeš jako puno vremena i volje, a o stanju laka ovisi i kakvu pastu ćeš koristiti. AKo je lak ful matiran, možda je bolje nabaviti grublju + finiju pastu pa auto dvaput odraditi.
Za aplikaciju paste možeš koristiti spužvice baš namijenjene takvim stvarima. Osobno, kad stavljam vosak na auto (a postupak je sličan poliranju) koristim foam applicator (spužvica). Odlična za takve stvari!
Jedino što je poliranje malko zahtjevnije od voskanja

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote