View Single Post
Staro 07.03.2013., 02:39   #1372
Perkyboy
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Igram Moltenwow i original...na moltenu Wotlk serveri su blizu savrsenstva...s obzirom da sam igrao original, sve odradio tamo i kad usporedim wotlk retail i molten to je to, nema previse razlike...bugovi postoje ali s obzirom da je besplatno kao da ih nema...problem na privatim je samo sto su ljudi retardirani i nist drugo...
sto se tice originala...imam druid resto 90...random dungeon finder i raid finder je najveca glupost u povijesti wow-a...guildovi su skoro beskorisni jer nisu potrebni...imao sam srecu pa sam nasao raiding guild na dok je cata bio, odradili smo dragon soul guild run 10 man, hc itd...gore je navedeno da je lagano...nije lagano...nije uopce lagano...lagano je u RDF-u i raid finderu odradit instancu, jer je napravljeno da bude lagano i da pokaze ljudima sto je zapravo raidanje ali mogo bi se kladiti da bar 50% ljudi koji to odrade nebih imali pojma sto i kako u guild run-u, tojest normalnom run-u instance...ljudima bih preporucio wow da igraju jer je jednostavno najbolji online rpg koji postoji a igro sam ih otprilike sve osim guild wars-a...nijedan mu nije niti blizu...ali prije cataclysm-a je bio bar 200% bolji...da ne pricam vrijeme TBC-a...to je bilo zlatno vrijeme wow-a i nikad nece biti ni blizu toga
Perkyboy je offline   Reply With Quote