View Single Post
Staro 06.03.2013., 22:22   #5
poweeer
Premium
Moj komp

poweeer's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Više se ne događa cold boot bsod već se nakon instalacije windows updatea pc srušio pri restartu.

Ovo je bilo u dump fileu:

Nakon toga:

Preko windows verifiera sam forcao BSOD, ovo je najnoviji minidump koji je nastao:

Reinstalirao sam windowse, nisam instalirao nikakve drivere i pokrenem preko Driver Verifiera da se loadaju svi driveri i win se dize normalno.
Ostavim taj Driver Verifeir upaljen, ubacim cd za instalaciju matične, pokrenem, u sklopu instalacije dolazi do regularnog restarta ali onda nastupa bsod i restart i rušenje, dakle čim matična krene instalirat nešto sa svog cda sve se ruši. Nadam se da je to samo radi toga što su znači driveri na tom cdu od matične totalno stari, sad idem na novi reinstall i step by step install drivera sa manufacturer stranica.

Update

Sa step by step installom drivera sa proizvođačevih stranica sve radi super dok se ne pokrene AMD ALL IN ONE driver instalacija, to crasha cijeli sistem i javlja driver errore. Išao sam pregledavat što se nalazi u tom AMD ALL IN ONE čudu i velika većina toga je iz 2005e! Nije ni čudo! Sad to neću uopće ni instalirati i brijem da će sve radit kako treba.

Update

Ne radi, ovo mora bit do hardwarea
Attached Files
File Type: txt 123.txt‎ (3.2 kB, 243 views)
File Type: zip 030713-20326-01.zip‎ (23.6 kB, 194 views)

Zadnje izmijenjeno od: poweeer. 07.03.2013. u 15:08.
poweeer je offline   Reply With Quote