Dečki evo i kod mene problema, laptop je ovaj: HP 6715b, AMD Turion 64 x2 1.9GHz, 4GB DDR2 667MHz RAM (2X2GB), HDD WD SCORPIO BLACK 250GB 2.5", Ati Radeon x1250 128MB DX9, OS WIN 7 PRO SP1 X64, laptop se "ruši" (ono samo nestane slike i onda se pali BIOS i pokreće se ponovo normalno), slike grašaka i dump file u prilogu.
DUMP FILOVE NE ZNAM KAKO BI OTVORIO PA BUDEM STAVIO DROPBOX LINK ZA NJIH.
https://www.dropbox.com/s/nj5a8hv88x8pk39/Minidump.rar
Ovdje vidim da se kužite bolje od mene pa vas molim za pomoć, laptop je sestrin i treba joj za fakultet, laptop se koristi za office i internet, ništa više, windows 7 kako je snimljen nije diran.
Jedanput se je restartao dok je gledala seriju u BS Playeru, a drugi put na internetu (Mozilla Firefox), u google tražilici, treći puta dok je enran bio poklopljen a laptop normalno radio, laptop je očišen i stavljena je nova termalna pasta (Artic Cooling MX-4) prije oko mjesec i pol dana, temp. se kreću do max. 48*C, vent se jedva čuje. Baš se neki dan AVAST FREE sam nadogradio na novu verziju, ako to nešto znači. Win 7 instalacija je ona sa digitalrivera. Laptop se nikada nije pregrijavao, pazi se na njega kao da je od zlata, ko novi je.
Hvala svima na pomoći.