View Single Post
Staro 03.03.2013., 21:21   #3
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
@Perkyboy

To je ok za zimski period, ali ako je liti pakao u tvojoj kući ka u mome stanu (cca 31-32c) onda bi moglo bit čupavo.

Ja bi na tvom mistu pričeka lito i vidija kako se grafa drži u igrama, pa ako bude potrebe nađi na Njuškalu/forumu rabljeni Arctic Cooling Accelero S1 rev2. (podržava HD6770) za 100kn i stavi na njega (s vezicama - riblja kost) 1 vent od 12mm ili 2 venta 80/92mm da pušu na minimalnom broju okretaja. Ja ga bez venta ne bi ni u bunilu montira, jer preveliki je rizik ako nemaš dobar propuh u kučištu.

Vjerovatno odgovara i stariji S1, ali na netu nađi skicu njegovih dimanzija pa sam izmjeri (razmak rupa, visinu elemenata na kartici..) da li stane ili kontaktiraj AC support.

Ovakav setup zauzima malo više mjesta ispod kartice ali itekako je isplativo, i nije toliko komplicirano za ugradnju. Na Yubiotou sigurno imaš postupak, samo pazi ako je kartica pod jamstvom da ne mičeš naljepnice sa šarafa otraga na PCB-u i rukuj pažljivo/nježno.

Inače i sam imam uz Musashija na grafi, i S1 ispod kreveta ali ga ne dam nikome - čuvam ga za crne dane kad prominem karticu, čisto da imam opciju više ako Musashi ne bude kompatibilan

Pomelo mi sig -.-

Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 03.03.2013. u 22:41. Razlog: Pravopis
Drvoje je offline   Reply With Quote