Fleks, ja sam napisao samo svoje iskustvo...osim toga, vjerojatno nisu svi stock hladnjaci isti (što si mogao pronaći na netu u recenzijama)...i moj je slučaj isti onaj slučaj koji je CatKiller spomenuo - ostatak kante mi je utišan pa mi se Freezer 7 fino čuje (da ne pričam kak se čuje sa isključenim fan controlom gdje se vrti i u idle-u na jebenih 2500 rpm-a)....inače vrijeđanje je potpuno nepotrebno i pokazatelj je slabog kućnog odgoja...
osim toga moguće je i da su mi uvalili - ne bi bilo prvi put u rvackoj....balkanska posla.....btw imam ovu artic ceramique pastu koja je savršeno nanešena ispod freezera 7 i rezultati su slijedeći: fan control on: idle/load 48/59
fan contrlol off: idle/load 40/51 (ali sa 2500 rpm-a)
i rekoh da je Freezer 7 tiši u load modu od Intelovog stock hladnjaka a u idlu isti kurac (sa uključenim fan controlom)....temperature u idle modu sa uključenim fan controlom su iste kao i kod intela a u load svega par stupnjeva niže...i jel to vrijedi 150 kn???? ...znači, ako dečka ne smeta da mu se dobro čuje nek isključi fan control i nek ga frlji na 2500 rpm-a i onda bu proc bio negdje na 40/51...pa nek proba.....jedva čekam njegova zapažanja